left
Fundatia Inter-Art Fundatia Inter-Art
         bine ai venit / welcome
Fundaţia Inter-Art Foundation Aiud, Romania
  home Portal AiudOnline  
  home Centrul Cultural L. Rebreanu  
menu
menu  
PAGINĂ MENŢINUTĂ DE AIUDONLINE.RO
căutare rapidă aiudeni
cauta Ai o legătură cu Aiudul?
înscrie-te acum în lista
aiudenilor de pretutindeni.
fotolix.ro fotolix.ro
 
expozitii inter-art exhibitions  
inapoi / back Inter-Art in Egipt
19 - 25 pct. 2003  
In perioada 19-25 octombrie 2003 Fundatia INTER-ART din Aiud a organizat doua expozitii de arta romaneasca la Cairo (Egypt). Expozitia a avut loc la Galeria "Atelier of Artists", au fost expuse gravuri semnate Stefan Balog si fotografii de Daniela Breaz-Stanoiu.

Deschiderea a avut loc duminica, 19 octombrie orele 19, si a fost inaugurata de Excelenta sa Marcel Dinu, ambasadorul Romaniei in Egipt, impreuna cu Dl. Kamal El-Gweily-presedintele Criticilor de Arta din Egipt. Au fost de fata numeroase personalitati, printre care si Excelenta sa Osvaldo S. Pascual-ambasadorul Argentinei in Egipt, Dl. Silviu Jipa-Atasatul Cultural al Ambasadei Romaniei.

Cu ocazia vizitei in Egipt Stefan Balog a vizitat doua facultati de arta in vederea unei viitoare colaborari cu Fundatia Inter-Art.Decanii celor doua institutii-doamna Wafa Mosalm si domnul Dr. M. Abdel Gawad au raspuns pozitiv invitatiei de colaborare, primul proiect propus fiind expozitia internationala de mailart pe care Fundatia INTER-ART o realizeaza in India in februarie 2004.

Al treilea punct al vizitei l-a reprezentat gasirea unei localitati pentru o eventuala infratire cu Aiudul. Fiind special imputernicit de primarul Aiudului, Dl. Liviu Rusu, Stefan Balog s-a deplasat in localitatea El-Minia, situat la 250 km sud de Cairo. In data de 26 octombrie 2003 ora 11 a avut loc o intalnire cu domnul Samir Abu Elleil- Secretar general al Guvernoratului Minia. Intrevederea a durat 40 de minute, timp in care s-au facutschimb de pliante, au fost prezentarte cele doua localitati si in final s-a decis ca o delegatie egipteana sa viziteze Aiudul anul viitor. "

top
right  
  img
 
img  
Powered by Robilix WEB       Copyright AiudOnline.ro ©
:: 2002 - 2010 ::
Portal Aiud  |  Robilix - Web Design & Identity  |  Foto Robilix  |  Fundatia "Inter-Art"  |  Centrul Cultural "L. Rebreanu" Aiud  |  Loteria vizelor  |  Rent a car  |  Stiri Auto  |